Ihonhoito ja apteekkikosmetiikka

Apteekissa myytävät ihonhoitotuotteet ovat tutkitusti laadukkaita ja luotettavia. Kosmetologimme ja farmaseuttimme auttavat sinua mielellään oikean tuotteen valinnassa.

Ensimmäisen apteekin laajasta kosmetiikkatuotteiden valikoimasta löydät mm. seuraavat tuotemerkit ihon, hiusten ja päänahan hoitoon:

 

Aco

Acon kasvojenhoitotuotesarjasta löytyy tuotteet jokaiselle ihotyypille. Tuotteiden kaikki aineosat on tarkoin valittu ja niillä on tietty tehtävä tuotteissa. Acon tuotteet eivät siis sisällä mitään turhia aineita, vaan vain sen mitä ihosi todella tarvitsee. Kasvojenhoitotuotteiden lisäksi Acon tuotesarjasta löytyy tuotteet vartalonhoitoon, hiustenhoitoon sekä auringonsuojatuotteet. Myös miehille löytyy omat kasvonhoitotuotteet.

Tuotesarjan omat kotisivut »

Aderma

Aderma ihonhoitotuotteet sopivat hyvin atooppiselle ja erittäin herkälle iholle. Sarjassa on tehokkaasti ihoa kosteuttavia ja rauhoittavia hoitovoiteita sekä hellävaraisia ja mietoja pesutuotteita. Valmisteiden teho perustuu ainutlaatuiseen Rhealba-kaurauutteeseen, joka hoitaa myös ärtynyttä ihoa.

Tuotesarjan omat kotisivut »

Avène

Avene -ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Ihoa rauhoittava terveyslähdevesi on kaikkien Avene-ihonhoitotuotteiden tärkein raaka-aine. Avene-sarjasta löytyy tuotteet kaikenikäisille, kaikille ihotyypeille, couperosa-iholle, kuivalle ja atooppiselle iholle sekä rasvaiselle akneiholle.

Tuotesarjan omat kotisivut »

Ducray

Ducrayn hiustenhoitotuotteiden valikoimasta löytyy ratkaisu kaikkiin hiusten ja hiuspohjan ongelmiin: kuiva hilse, rasvainen hilse, karstoittuva päänahka vauvoilla (tai aikuisilla), rasvoittuva päänahka, kuiva päänahka, kuivat hiukset, helposti ärtyvä päänahka ja usein toistuva hiustenpesu.

Tuotesarjan omat kotisivut »

Favora

Favora-ihonhoitotuotteet ovat kotimaisia ja ne on kehitetty erityisesti herkälle iholle. Korkealaatuisen ihonhoitosarjan kasvipohjaiset tehoaineet huolehtivat kasvojen, vartalon, käsien, jalkojen sekä hiusten erityistarpeista. Favora-sarjasta löytyvät sopivat tuotteet koko perheelle, kaikille iho- ja hiustyypeille.

Tuotesarjan omat kotisivut »

La Roche-Posay

La Roche-Posay on hypoallergeeninen ihonhoitosarja herkälle iholle. Kaikki tuotesarjan tuotteet pohjautuvat ainutlaatuiseen rauhoittavaan ja antioksidanttiseen La Roche-Posay -lähdeveteen. La Roche-Posay -tuotteiden periaatteena on rajoittaa aktiiviainesosat mahdollisimman yksinkertaisiin mutta silti tehokkaisiin yhdistelmiin. Tuotteiden koostumuksista on karsittu pois kaikki ylimääräinen, joka voisi häiritä herkän ihon tasapainoa.

Tuotesarjan omat kotisivut »

Vichy

Vichy-kosmetiikkasarjan tuotteet perustuvat kosteuttavaan ja rauhoittavaan Thermal-lähdeveteen, joka on hyvin mineraali- ja hivenainepitoista. Tuotesarjasta löytyy hypoallergeeniset tuotteet kaikille ihotyypeille. Vichyn tuotteet on testattu ihotautilääkäreiden valvonnassa myös herkällä iholla. Sarjasta löytyy kasvojenhoitotuotteet myös miehille, sekä lisäksi sarjassa on hiustenhoito-, vartalo- ja auringonsuojatuotteita.

Tuotesarjan omat kotisivut »

Vichy Dermablend

Vichy Dermablend meikkisarjan tuotteet naamioivat ihon pieniä ja isompiakin virheitä. Sarjan tuotteet peittävät esim. ihon punaisuutta, tummia tai vaaleita alueita ja aknea. Iho näyttää luonnollisen kauniilta ja lopputulos pysyy koko päivän ajan. Dermablend peittää ihon virheet näyttämättä paksulta. Se sopii hyvin myös herkälle iholle eikä tuki ihohuokosia.

Tuotesarjan omat kotisivut »

Louis Widmer

Louis Widmer on Sveitsiläinen korkealuokkainen ihonhoitosarja, joka on kehitetty yhdessä ihotautilääkäreiden kanssa. Lähes kaikkia tuotteita valmistetaan sekä miedosti hajustettuina että hajusteettomina. Kaunis, sileä iho säteilee nuorekkuutta ja raikasta terveyttä. Louis Widmerillä on useita eri ihotyypeille tarkoitettuja tuotteita kasvojen, käsien ja vartalon hoitoon. Louis Widmerin tuotteet valmistetaan aina ilman eläinkokeita ja niitä myydään vain valtuutetuissa apteekeissa.

Tuotesarjan omat kotisivut »